Harry Weij    

Harry Weij    

Harry Weij werkt sinds 1982 in de financiële dienstverlening. Aanvankelijk als marketingdeskundige in diverse functies, waaronder productmanager, manager financiële planning en manager R&D. Harry heeft zich steeds verder gespecialiseerd in Financiële Planning. Harry is sinds 1998 als zelfstandig adviseur Persoonlijke Financiële Planning werkzaam en stelt zich ten doel op basis van uw wensen u een duidelijk inzicht te geven van uw huidige en toekomstige financiële positie en haalbare adviezen te geven. Naast zijn werk als financieel planner, ontwikkelt hij begrijpelijke financiële planningsconcepten en ondersteunt financiële instellingen bij de ontwikkeling en implementatie hiervan. Verder is Harry actief als trainer/coach /docent financiële planning.

  • Productrecensie
  • Persbericht
  • Consumentenbond

Keuzes voor de DGA met pensioen in eigen beheer vanaf 2017

Column van Iris Brik. Vanaf 2017 is het niet meer mogelijk pensioen in eigen beheer op te bouwen. Welke keuzes heeft u nu als DGA?

Media: FD januari 2017

Datum: 8 januari, 2017

Financiële planning, luxe of bittere noodzaak?

Column van Iris Brik over het nut van een financieel plan. De laatste tijd is financiële planning weer een hot item. Met dank aan het belastingplan en de huidige ontwikkelingen (zoals een lage spaarrente, die vanaf 2017 nog zwaarder  belast zal worden, maar ook de nijpende tekorten bij pensioenfondsen), waardoor mensen onzeker zijn over hun financiële toekomst.

Media: FD, december 2016

Datum: 8 december, 2016

De Financiële Schijf van 5

Boekrecensie van W. Westerman over het boek van Iris Brik: De Financiële Schijf van 5- een stappenplan voor iedereen die financiële planning belangrijk vindt.

Media: NBD Biblion

Datum: 26 september, 2016

Jazeker, dat kan beter!

Een column van Iris Brik over hypotheekschade door verkeerde adviezen.

Media: Financieele Dagblad, september 2016

Datum: 26 september, 2016