Gaston Hendriks financieel planner van het jaar 2016

Artikelen

Gaston Hendriks is woensdagavond op het PFP Forum verkozen tot financieel planner van het jaar. Hij wordt geprezen om zijn heldere manier van communiceren.

Op woensdag 27 januari 2016 is Gaston Hendriks tot Financieel Planner van het Jaar 2016 uitgeroepen tijdens het PFP Forum in Hilversum, het jaarlijkse congres voor persoonlijk financieel planners. Hij is werkzaam als zelfstandig financieel planner als KapitaalMeester in Voorburg. Uit handen van juryvoorzitter Roelof Meijer van de organiserende Stichting Persoonlijke Financiën ontving Hendriks de wisselbeker en een reis naar het Amerikaanse congres van financieel planners in september in Baltimore, waar hendriks kennismaakt met internationale aspecten van het vak en verdere contacten kan leggen. In het juryrapport wordt hendriks geroemd om zijn heldere manier van communiceren, het op een toegankelijke manier tonen van grondig inzicht in de situatie van de klant.

De verkiezing tot Financieel Planner van het Jaar vindt sinds 1999 plaats. Inmiddels zijn er 18 Financieel Planners van het Jaar. De prijs is in het leven geroepen door de Stichting Persoonlijke Financiën om het vak ‘persoonlijke financiële planning’ meer op de kaart te zetten in Nederland en om collega-planners te stimuleren tot het etaleren van hun kennis en kunde. ‘Ook dit jaar waren er excellente bijdragen van de financieel planners, ‘ zo stelt juryvoorzitter Roelof Meijer, ‘het lijkt wel of het ieder jaar moeilijker wordt om een winnaar te bepalen van de wedstrijd. Je ziet het vak zich krachtig ontwikkelen. Communicatie en deskundigheid gaan hand in hand. We zijn trots op de winnaars die we door de jaren heen hebben gehad. Zij zijn uitstekende ambassadeurs voor het vak. Met Gaston Hendriks als Financieel Planner van het Jaar 2016 wordt die lijn waardig doorgetrokken.’