Actief in de media

Actief in de media

In de media

De financieel adviseurs van de VOFP zijn vaak te zien, horen en lezen in de media. Zo verscheen Hanneke Wolff-Rierink, financieel planner van het jaar in 2018, de afgelopen tijd in onder meer het Financieele Dagblad, De Telegraaf en Business Insider. Paul van der Kwast is columnist bij Intermediair en schrijft regelmatig in het Financieele Dagblad. Ook anderen schrijven artikelen in het Financieele Dagblad, Plus Magazine en het belastingblad Fiscalert. Kortom, de leden van de VOFP zijn behoorlijk actief in papieren en online media. Hieronder een kleine selectie van de artikelen van financieel planners van de VOFP.

Hoera, je erft een ton. En dan? – (NRC)

Een erfenis krijgen voelt positief, ook al is de aanleiding hiervoor een verdrietige zaak. Daarnaast kan het de ontvanger voor een dilemma plaatsen: waarvoor ga ik dit extra geld gebruiken? Ons VOFP-lid Hanneke Wolff-Rierink werkte mee aan dit artikel over de keuzes bij erven van Rentsje de Gruyter van NRC Handelsblad.

Datum: 28 november, 2020

Uitstel aflossen schulden voor ondernemers: goede regeling of niet?

Ondernemers ondervinden de gevolgen van de coronacrisis. Banken bieden een oplossing aan kleine ondernemers. Zij mogen de aflossing op hun lening uitstellen. Hoe werkt dit, en is dit inderdaad voordelig? Dick Kruijt in MAXMeldpunt, 1 mei 2020.

Datum: 1 mei, 2020

Wel/niet je pensioen meenemen

Is het verstandig om je pensioen over te zetten als je een nieuwe baan krijgt? Annemarie van Ammelrooij in het FD-magazine, 7 maart 2020.

Datum: 7 maart, 2020

De praktijk van de financieel expert

Interview met Iris Brik over haar werk als financieel planner en mediator en haar drijfveren, Fiscalert, december 2019.

Datum: 15 december, 2019

Gelukkig getrouwd? Regel toch maar je scheiding

Hoe bereid je je voor op een eventuele scheiding? Artikel in het magazine Persoonlijk, bijlage bij het FD met medewerking van Iris Brik.

Datum: 30 november, 2019

Wie krijgt wat? Valkuilen bij de erfenis in een stiefgezin

Artikel over waarop je moet letten in een samengesteld gezin, dat wil zeggen: een gezin met een of meer kinderen uit een andere relatie. Iris Brik in Libelle, november 2019.

Datum: 20 november, 2019

In 7 stappen naar een rijk leven

Financiële planning gaat in eerste instantie om de planning van je leven. Geld is daarvoor een middel, geen doel op zich. Recensie over boek van Iris Brik in tijdschrift Genoeg, maart 2019.

Datum: 20 maart, 2019

Testament voor het leven

Artikel in het AD over levenstestament, met medewerking van Iris Brik, 20 maart 2019.

Datum: 20 maart, 2019