Jacqueline van der Vorm
Jacqueline van der Vorm

Drs. Jacqueline van der Vorm FFP RFEA

  • Van der Vorm Financiële Planning & Mediation
  • Planetenweg 5
  • 2132 HN Hoofddorp
  • Provincie Noord-Holland
  • Tel. 023-8 222 059
  • www.vandervormfp.nl
  • jacqueline@vandervormfp.nl
Uurtarief

€175 excl. btw, € 211,75 incl. btw

Vaste prijsafspraak

ja, vooraf spreek ik doorgaans een maximum aantal te declareren uren af

Jacqueline is doctorandus in de fiscale economie, financieel planner en mediator. Sinds 2005 heeft zij haar eigen praktijk in Hoofddorp.

Zij is gespecialiseerd in financieel en fiscaal advies bij scheidingen. Als mediator ontvangt zij stellen samen, maar u bent ook welkom voor eenzijdig advies indien u al in een procedure of mediation betrokken bent.

Door deze ervaring is zij als geen ander in staat om u te adviseren bij het aangaan van een (tweede) relatie. Hoe regelt u uw geldzaken onderling? Blijft de ander goed verzorgd achter bij overlijden? Hoe koopt u samen een huis aan? En wat als u in de toekomst toch uit elkaar gaat?

Complexe financiële zaken begrijpelijk en inzichtelijk maken vindt Jacqueline het belangrijkst, zodat u zelf grip op uw geldzaken krijgt en onderbouwde beslissingen kunt nemen.

Naast haar registratie bij de FFP (Federatie Financieel Planners) is zij tevens geregistreerd bij het RFEA (Register Financieel Echtscheidingsadviseurs), zowel voor particulieren als ondernemers en de MFN (Mediation Federatie Nederland) als familiemediator. Naast haar advies werkzaamheden is zij financieel docent bij “de School voor Mediaton”, assessor bij de FFP en publiceert zij regelmatig over geld in diverse media. In 2017 verscheen haar boek “Als je 50 wordt, wil hij er twee van 25!”.

Overzicht alle planners