Iris Brik
Iris Brik

Iris Brik FFP CFP en MfN-registermediator bij scheidingen en nalatenschappen

  • Fine Tuning Personal Finance BV
  • Mathenesserlaan 211
  • 3014 HD Rotterdam
  • Provincie Zuid-Holland
  • Tel. 010-4504676
  • www.finetuning.nl
  • info@finetuning.nl
Uurtarief

Vanaf € 175 ex btw voor particulieren en € 195 ex btw voor ondernemers (financiële planning)

Vaste prijsafspraak

Wij werken tegen een vaste prijs tenzij anders aangegeven. Eerste kennismaking is kosteloos en vrijblijvend

Iris Brik is financieel planner en estate planner en heeft een eigen advieskantoor: Fine Tuning Personal Finance BV. Haar praktijk in onafhankelijk financiële planning en estate planning is gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van cliënten bij scheiden, overlijden en nalaten. Vanuit die hoedanigheid werkt Iris als deskundige en mediator bij de afwikkeling van scheidingen en nalatenschappen en vervult zij voor cliënten de rol van (levens)executeur en toezichthouder. Daarnaast is Iris medeoprichter en voorzitter van de Stichting Levensexecutele Nederland en de Vereniging van (Levens)Executeurs. Deze vereniging (www.velex.nl) heeft als doel cliënten financieel te ontzorgen wanneer zij in hun leven de grip dreigen kwijt te raken.

Reeds in 2005 werd ze uitgeroepen tot Financieel Planner van het jaar. Ze schrijft of werkt regelmatig mee aan artikelen en columns in de pers, waaronder Het Financieele Dagblad en het Algemeen Dagblad. Ook schoof ze meerdere keren aan bij radio en televisie als deskundige. Zo was ze diverse malen te gast bij BNR en RTL-Z, onder andere naar aanleiding van de scheiding van Ruud Gullit. In 2012 werkte ze voor RTL mee aan een zesdelige reeks van het tv-programma Van Kavel tot Kasteel. Daarnaast geeft Iris lezingen en workshops voor consumenten én adviseurs over alle uiteenlopende onderwerpen op haar vakgebied.

Iris publiceerde vanaf 2013 de volgende boeken: Grip op je geld en je leven, een praktisch stappenplan voor je geldzaken (2019, dit boek is een geactualiseerde versie en herdruk van Keep it Simple (2013) en de Financiële Schijf van 5 (2016)), Advocaat van de duivel, een stappenplan voor als je gaat scheiden (2015) en In 7 stappen naar een rijker leven (2018), voor iedereen die verandering wil.
Met haar nieuwste boek Wacht maar tot ik dood ben (2021), voor iedereen die slim en zinvol wil nalaten sluit Iris een serie van vier af, waarmee de klant altijd een handboek binnen bereik heeft voor de belangrijke momenten in zijn of haar leven.

 

Overzicht alle planners