Greet Vernooij

Greet Vernooij

Financiële zekerheid zodat u een goed leven met uw dierbaren heeft is belangrijk. Smit Vernooij c.s. geeft overzicht en advies in uw financiën zodat u met meer grip uw doelen kunt bereiken.

Greet Vernooij(1959) heeft ruim 25 jaar ervaring als financieel adviseur. Van 1990 tot 1999 werkte zij als accountmanager pensioenen bij AMEV. Sinds 1999 werkt zij samen met collega Rik Smit in de maatschap Smit Vernooij c.s.
In 2013 is zij  verkozen tot financieel planner van het jaar 2013 en FFP-planner van het jaar. Ook is zij zowel in 2013 als 2014 benoemd tot de 30 beste adviseurs van Fonds.nl.

  • Productrecensie
  • Persbericht
  • Consumentenbond

Pensioen als belangrijkste spaarpot vaak vergeten bij scheiding

Het is belangrijk om te zorgen voor goede financiële en fiscale afspraken in het convenant bij scheiding. En het pensioen, wat vaak de belangrijkste spaarpot is, wordt vaak vergeten. Dus ga niet zomaar uit van de standaard pensioenverdeling, omdat je na de scheiding niks meer kan veranderen. VOFP lid Jacqueline van der Vorm schreef als gastauteur voor ikdenkvooruit.nl een artikel met tips hoe je met het pensioen tijdens je scheiding om kan gaan. Een goed advies is geen overbodige luxe.

Datum: 25 februari, 2019

Aandachtspunten samenwoners met een koophuis

Datum: 10 februari, 2019

7 financiële valkuilen voor je relatie

Geldproblemen kunnen je relatie nekken en je kunt financieel in de problemen komen dóór je relatie. Hanneke Wolff-Rierink geeft op BusinessInsider.nl een overzicht van 7 problemen die zij vaak tegenkomt en tips om deze te voorkomen.

Datum: 17 januari, 2019

Oproep verbetering financieel bewustzijn van vrouwen

De Nederlander is zich er vaak niet van bewust van hoe zaken geregeld zijn. Ze komen er te laat achter dat iets niet goed georganiseerd is. Vrouwen zijn in veel gevallen financieel afhankelijk van hun man en hebben geen volwaardig inkomen.

Datum: 8 januari, 2019