Laura Sinnema

Laura Sinnema

Na een opleiding in de richting van de financiële dienstverlening heb ik een aantal jaren, in verschillende functies in dat vakgebied gewerkt. Onder andere bij ING Bank en ABN AMRO.  Een aantal jaren geleden heb ik de overstap gemaakt naar het MBO-HBO onderwijs en  ben ik werkzaam bij NHL Hogeschool als docent financiële planning. Het onderwijs combineer ik met de praktijk van de financiële planning. Dit doe ik in een samenwerking met Buro Andreae. Buro Andreae is gespecialiseerd in deskundig financieel advies. In deze tijd waarbij geld een heel belangrijk en complex hulpmiddel is, is deskundige hulp soms noodzakelijk en meestal zeer gewenst. Eigenschappen die mij typeren zijn: toegewijd, integer, oplossingsgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, perfectionistisch, gevoel voor humor, en enthousiast. Welkom!!

  • Productrecensie
  • Persbericht
  • Consumentenbond

Keuzes voor de DGA met pensioen in eigen beheer vanaf 2017

Column van Iris Brik. Vanaf 2017 is het niet meer mogelijk pensioen in eigen beheer op te bouwen. Welke keuzes heeft u nu als DGA?

Media: FD januari 2017

Datum: 8 januari, 2017

Financiële planning, luxe of bittere noodzaak?

Column van Iris Brik over het nut van een financieel plan. De laatste tijd is financiële planning weer een hot item. Met dank aan het belastingplan en de huidige ontwikkelingen (zoals een lage spaarrente, die vanaf 2017 nog zwaarder  belast zal worden, maar ook de nijpende tekorten bij pensioenfondsen), waardoor mensen onzeker zijn over hun financiële toekomst.

Media: FD, december 2016

Datum: 8 december, 2016

De Financiële Schijf van 5

Boekrecensie van W. Westerman over het boek van Iris Brik: De Financiële Schijf van 5- een stappenplan voor iedereen die financiële planning belangrijk vindt.

Media: NBD Biblion

Datum: 26 september, 2016

Jazeker, dat kan beter!

Een column van Iris Brik over hypotheekschade door verkeerde adviezen.

Media: Financieele Dagblad, september 2016

Datum: 26 september, 2016