Martijn van Hulten

Martijn van Hulten

Martijn studeerde fiscale economie aan de Universiteit in Tilburg. Hij werkte tussen 1993 en 2001 voor een tweetal accountantsorganisaties. Sinds 2001 is hij partner bij Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs & Financieel Planners.

Inzicht biedt uitzicht.

Niemand moet zich zorgen hoeven maken over geld. Martijn maakt eerst samen met jou een overzicht van het financiële plaatje van vandaag. Daarbij kijkt hij hoe jouw wensen en doelstellingen  gerealiseerd kunnen worden. Dat inzicht geeft rust en is een basis om de juiste (financiële) keuzes te maken. Hieruit volgt een plan waarmee je de afgesproken doelen gaat realiseren en Martijn begeleidt je daar graag bij.

Een financieel plan levert dus hopelijk extra nachtrust op. Maar dat vindt hij niet voldoende. Een financieel plan moet een investering zijn die ook rendement oplevert. Hoe dan? Lees deze blog: De voordelen van een financieel planner

Martijn adviseert met name ook ondernemers en ex-ondernemers in het MKB.

Luister ook naar de Financiële Planning voor Ondernemers Podcast via iTunes of via deze link

  • Productrecensie
  • Persbericht
  • Consumentenbond

Pensioen als belangrijkste spaarpot vaak vergeten bij scheiding

Het is belangrijk om te zorgen voor goede financiële en fiscale afspraken in het convenant bij scheiding. En het pensioen, wat vaak de belangrijkste spaarpot is, wordt vaak vergeten. Dus ga niet zomaar uit van de standaard pensioenverdeling, omdat je na de scheiding niks meer kan veranderen. VOFP lid Jacqueline van der Vorm schreef als gastauteur voor ikdenkvooruit.nl een artikel met tips hoe je met het pensioen tijdens je scheiding om kan gaan. Een goed advies is geen overbodige luxe.

Datum: 25 februari, 2019

Aandachtspunten samenwoners met een koophuis

Datum: 10 februari, 2019

7 financiële valkuilen voor je relatie

Geldproblemen kunnen je relatie nekken en je kunt financieel in de problemen komen dóór je relatie. Hanneke Wolff-Rierink geeft op BusinessInsider.nl een overzicht van 7 problemen die zij vaak tegenkomt en tips om deze te voorkomen.

Datum: 17 januari, 2019

Oproep verbetering financieel bewustzijn van vrouwen

De Nederlander is zich er vaak niet van bewust van hoe zaken geregeld zijn. Ze komen er te laat achter dat iets niet goed georganiseerd is. Vrouwen zijn in veel gevallen financieel afhankelijk van hun man en hebben geen volwaardig inkomen.

Datum: 8 januari, 2019