Martijn van Hulten

Martijn van Hulten

Martijn studeerde fiscale economie aan de Universiteit in Tilburg. Hij werkte tussen 1993 en 2001 voor een tweetal accountantsorganisaties. Sinds 2001 is hij partner bij Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs & Financieel Planners.

Inzicht biedt uitzicht.

Niemand moet zich zorgen hoeven maken over geld. Martijn maakt eerst samen met jou een overzicht van het financiële plaatje van vandaag. Daarbij kijkt hij hoe jouw wensen en doelstellingen  gerealiseerd kunnen worden. Dat inzicht geeft rust en is een basis om de juiste (financiële) keuzes te maken. Hieruit volgt een plan waarmee je de afgesproken doelen gaat realiseren en Martijn begeleidt je daar graag bij.

Een financieel plan levert dus hopelijk extra nachtrust op. Maar dat vindt hij niet voldoende. Een financieel plan moet een investering zijn die ook rendement oplevert. Hoe dan? Lees deze blog: De voordelen van een financieel planner

Martijn adviseert met name ook ondernemers en ex-ondernemers in het MKB.

Luister ook naar de Financiële Planning voor Ondernemers Podcast via iTunes of via deze link

  • Productrecensie
  • Persbericht
  • Consumentenbond

Uitstel aflossen schulden voor ondernemers: goede regeling of niet?

Ondernemers ondervinden de gevolgen van de coronacrisis. Banken bieden een oplossing aan kleine ondernemers. Zij mogen de aflossing op hun lening uitstellen. Hoe werkt dit, en is dit inderdaad voordelig? Dick Kruijt in MAXMeldpunt, 1 mei 2020.

Datum: 1 mei, 2020

Wel/niet je pensioen meenemen

Is het verstandig om je pensioen over te zetten als je een nieuwe baan krijgt? Annemarie van Ammelrooij in het FD-magazine, 7 maart 2020.

Datum: 7 maart, 2020

De praktijk van de financieel expert

Interview met Iris Brik over haar werk als financieel planner en mediator en haar drijfveren, Fiscalert, december 2019.

Datum: 15 december, 2019

Gelukkig getrouwd? Regel toch maar je scheiding

Hoe bereid je je voor op een eventuele scheiding? Artikel in het magazine Persoonlijk, bijlage bij het FD met medewerking van Iris Brik.

Datum: 30 november, 2019