Fred Ruwe

Fred Ruwe

Fred Ruwe (1967) is Financial Controller (FC) en gecertificeerd financieel planner (FFP). Na zijn studie bedrijfseconomie heeft hij diverse leidinggevende financiële functies vervuld als Controller/ Hoofd Financiën. Sinds 2008 is hij zelfstandig ondernemer. Hij is één van de partners van Lyncs financiële planning. Als partner in Equipe Family Office B.V. heeft hij de mogelijkheid om een plan op te stellen in samenwerking met een notaris, fiscalist en/of accountant.

Fred is als financieel planner veel werkzaam voor ondernemers in het MKB, maar heeft ook particuliere klanten.

  • Productrecensie
  • Persbericht
  • Consumentenbond

Keuzes voor de DGA met pensioen in eigen beheer vanaf 2017

Column van Iris Brik. Vanaf 2017 is het niet meer mogelijk pensioen in eigen beheer op te bouwen. Welke keuzes heeft u nu als DGA?

Media: FD januari 2017

Datum: 8 januari, 2017

Financiële planning, luxe of bittere noodzaak?

Column van Iris Brik over het nut van een financieel plan. De laatste tijd is financiële planning weer een hot item. Met dank aan het belastingplan en de huidige ontwikkelingen (zoals een lage spaarrente, die vanaf 2017 nog zwaarder  belast zal worden, maar ook de nijpende tekorten bij pensioenfondsen), waardoor mensen onzeker zijn over hun financiële toekomst.

Media: FD, december 2016

Datum: 8 december, 2016

De Financiële Schijf van 5

Boekrecensie van W. Westerman over het boek van Iris Brik: De Financiële Schijf van 5- een stappenplan voor iedereen die financiële planning belangrijk vindt.

Media: NBD Biblion

Datum: 26 september, 2016

Jazeker, dat kan beter!

Een column van Iris Brik over hypotheekschade door verkeerde adviezen.

Media: Financieele Dagblad, september 2016

Datum: 26 september, 2016