Financieel adviseur

Dick Kruijt

Uurtarief
€145 excl. btw, € 175,45 incl. btw
Vaste prijsafspraak
Wordt altijd gemaakt aan eind van inventarisatiegesprek. Het inventarisatiegesprek is kosteloos.

Klippermonde 1
3434 GP
Nieuwegein

Wie is Dick Kruijt?

De doelstelling van Dick is om zijn cliënten objectieve en complete adviezen te geven die aansluiten bij de belevingswereld, wensen en doelstellingen van de cliënt.

Dick is ruim 35 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij heeft daarvan een aantal jaren als pensioenconsultant, accountants en fiscalisten geadviseerd. Sinds 1993 is hij fulltime bezig met financiële planning. Hij heeft 11 jaar voor werkgevers gewerkt als financieel planner. Waarvan 7 jaar voor de VVAA Groep. En vervolgens 4 jaar voor Staalbankiers waar hij als hoofd financiële planning vermogende particulieren en DGA’s heeft geadviseerd.

Hij heeft jarenlang les gegeven aan de Erasmus Universiteit voor de opleiding Master of Financial Planning in pensioen. En is een aantal jaren verbonden geweest aan de Open Universiteit voor de opleiding Master of Personal Finance. Dick is sinds 2001 zelfstandig actief als financieel planner en pensioenconsultant. Dick is gecertificeerd financieel planner (FFP) en master of financial planning.

 

Specialismen

Eerder stoppen met werken en Pensioen
Hypotheek aflossen of oversluiten
Schenken en nalaten
Ondernemen en financiële planning
Arbeidsongeschiktheid

Neem contact op met
Dick Kruijt

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.