Financieel adviseur

Rik Smit

Uurtarief
Op aanvraag
Vaste prijsafspraak
Niet van toepassing

Rik Smit is een veelzijdig Financieel Planner en Mediator. Rik is de bedenker en schrijver van Financieel Fit. Zijn motto en van dit boek: “Nooit meer wakker liggen van geldzaken”.

In 2022 zit hij 34 jaar in het vak. Zijn praktijk behoorde tot de eersten die op declaratiebasis werken.

Financieel planner met aandacht en ervaring

De combinatie met mediation bracht hem bij waar zijn hart van oorsprong ligt – de mens en zijn hulpvragen, hun wensen, zorgen of dromen. Wensen of dromen mogelijk maken, doet hij oprecht. “Aan onhaalbare doelen heeft niemand iets”. Zorgen wegnemen is zijn andere meerwaarde. Dat maakt hem tot een goede financieel planner. Als mediator begeleidt hij dagelijks echtscheidingen en mensen die hun huwelijksvoorwaarden willen aanpassen. Rik is een ervaren executeur voor de afhandeling van nalatenschappen. Ook adviseert hij over de inhoud van testamenten.

DGA en pensioen in eigen beheer

Sinds 2020 houdt hij zich in het bijzonder bezig met de ondersteuning van DGA’s, hun partners, ex-partners en hun belastingadviseurs bij de afwikkeling van in eigen beheer opgebouwde pensioenrechten. Rik is zeer gespecialiseerd in het juridische deel van deze afwikkeling. Daarbij kan hij zowel als adviseur of als mediator optreden.

 

Beleggen is een financiële noodzaak

Een dag niet belegd, is een dag minder budget om van te kunnen leven. Zeker in het licht van de dalende kwaliteit van pensioenaanspraken en de stijgende kosten voor uw levensstandaard.

Specialismen

Eerder stoppen met werken en Pensioen
Sparen en beleggen
Trouwen of samenwonen
Overlijden

Neem contact op met
Rik Smit

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.