Financieel adviseur

Hanneke Wolff-Rierink

mr Hanneke Wolff-Rierink

Uurtarief
€150 excl. btw, €181,50 incl. btw
Vaste prijsafspraak
Een vaste prijsafspraak voor het opstellen van een integraal financieel plan is mogelijk. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de complexiteit. Een verkort financieel plan behoort ook tot de mogelijkheden.

Fiorino Financial Planning
Fiorino b.v.
mr J.C. Wolff-Rierink CFP® RB
Spoorlaan 52
3633 EV Vreeland
gsm 06-53725506

Een persoonlijke financieel life plan heeft grote waarde voor nu en straks!

Hanneke Wolff-Rierink woont en werkt in Vreeland.  Haar klanten wonen in heel Nederland (en zelfs daarbuiten).
Zij is afgestudeerd fiscaal jurist en heeft meer dan 25 jaar werkervaring als belastingadviseur, financieel manager voor het MKB en als financieel planner. Sinds ruim 15 jaar heeft zij haar eigen kantoor : Fiorino Financial Planning. De verkiezing tot FFP Financieel Planner van het Jaar 2018 bevestigde haar kwaliteiten als onafhankelijk financieel planner.

Voor de meeste mensen komt de wens voor financial planning niet uit zichzelf: er is iets op hun pad gekomen, waardoor ze er wel over móeten denken: trouwen, (studerende) kinderen, de verkoop van een bedrijf, pensioenopbouw, scheiding, verlies van een baan, de wens om anders te werken of eerder te stoppen met werken, de beschikking krijgen over een nalatenschap of verhuizing naar het buitenland.

Wensen voor de toekomst
Omdat dit een grote verandering geeft, is veel over de nieuwe situatie onduidelijk. Het leren kennen van haar klanten is voor Hanneke Wolff essentieel: wat is voor hen werkelijk belangrijk, hoe staan ze in het leven, en wat is daarvan de impact op hun persoonlijke wensen.

Het opstellen van een persoonlijke financieel life plan heeft hierbij grote waarde en omdat ieders wensen, gevoelens en normen uniek zijn, is elk financieel life plan anders. Hanneke helpt bij een eigen visie verkrijgen op uw (financiële) leven. Vanuit dat inzicht geeft Hanneke antwoorden op uw financiële vragen voor de toekomst en draagt zij oplossingen aan die nodig zijn en bij u passen. Daarna houdt Hanneke regelmatig contact om te bespreken of het plan nog steeds past of dat het nodig is te actualiseren.

Financieel advies na (echt)scheiding
Een groot deel bij een (echt)scheiding gaat over de financiële afwikkeling van de scheiding. Het is ook van belang om gevolgen in kaart te brengen voor de periode daarna. Daarbij komt veel rekenwerk kijken met de daarbij behorende fiscale en financiële aspecten.

Overzicht en inzicht in uw vermogen
Hanneke structureert en coördineert de adviezen rondom uw vermogen en dat van uw familie en biedt ondersteuning bij de praktische uitvoerbaarheid ervan.

Onafhankelijk advies
Hanneke werkt als onafhankelijk financieel planner zonder productverkoop. Zij is niet verbonden aan banken of andere organisaties. Waar nodig werkt zij (graag) samen met uw eigen adviseurs (zoals uw accountant, advocaat, familiebedrijfsadviseur, fiscalist, notaris, vermogensbeheerder).

Hanneke is voorzitter van de Ledenraad van de FFP, de beroepsvereniging van financieel planners en daarnaast ook lid van het Register Estate Planners, Register Belastingadviseurs en het NGFB, Nederlands Gilde van Familiebedrijfsspecialisten. In 2023 rondt zij haar opleiding tot Register Life Planner af.

Zie ook haar eigen website: www.fiorinofinancialplanning.nl

Specialismen

Eerder stoppen met werken en Pensioen
Sparen en beleggen
Trouwen of samenwonen
Hypotheek aflossen of oversluiten
Schenken en nalaten
Scheiden of uit elkaar
Ondernemen en financiële planning
Levenstestament
Overlijden
Arbeidsongeschiktheid
Werkloos, en nu?

Neem contact op met
mr Hanneke Wolff-Rierink

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.