Financieel adviseur

Hanneke Wolff-Rierink www.bonnerman.nl

mr Hanneke Wolff-Rierink

Uurtarief
€185 excl. btw, €223,85 incl. btw
Vaste prijsafspraak
Een heldere indicatie voor de prijs voor het opstellen van een integraal financieel plan is vanzelfsprekend gebruikelijk. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de complexiteit. Een verkort financieel plan behoort ook tot de mogelijkheden, net als een uurtje sparren over (de impact van) mogelijke oplossingen voor uw vragen.
Ik houd kantoor in Naarden (aan de A1) en in Vreeland. Mijn klanten wonen in heel Nederland, en zelfs daarbuiten. U bent van harte welkom.

Een persoonlijk financieel life plan heeft grote waarde voor nu en straks!

Goede financiële planning (of financial life planning) gaat uit van uw wensen voor de toekomst en hoe u deze wensen (financieel) kan realiseren. Het leren kennen van haar klanten is voor Hanneke Wolff hierbij essentieel: wat is werkelijk voor hen belangrijk! Een goed plan houdt hier rekening mee, net als met alle andere variabelen zoals voorzienbare toekomstige veranderingen.

Inzicht, uitzicht en vergezicht
Hanneke helpt bij een eigen visie te krijgen op uw (financiële) leven. Vanuit dat inzicht geeft Hanneke uitzicht op oplossingen die mogelijk nodig zijn èn bij u passen. Vervolgens schetst zij hiermee een vergezicht op uw (financiële) toekomst. Daarna houdt Hanneke regelmatig contact om te bespreken of het plan nog steeds past of dat het nodig is te actualiseren aan nieuwe wensen.

Overzicht en inzicht in uw vermogen
Hanneke structureert en coördineert de adviezen rondom uw vermogen en dat van uw familie en biedt ondersteuning bij de praktische uitvoerbaarheid ervan.

Onafhankelijk adviseur
Hanneke werkt als onafhankelijk financieel planner zonder productverkoop. Zij is niet verbonden aan banken of andere organisaties. Waar nodig werkt zij (graag) samen met uw eigen adviseurs (zoals uw accountant, advocaat, familiebedrijfsadviseur, fiscalist, notaris, vermogensbeheerder).

Zie ook  www.fiorinofinancialplanning.nl

Hanneke Wolff-Rierink werkt in Naarden (aan de A1) en in Vreeland. Haar klanten wonen in heel Nederland (en zelfs daarbuiten).
Zij is afgestudeerd fiscaal jurist en heeft meer dan 25 jaar werkervaring als belastingadviseur, financieel manager voor het MKB en als financieel planner.
Sinds ruim 20 jaar heeft zij haar eigen kantoor. De verkiezing tot FFP Financieel Planner van het Jaar 2018 bevestigde haar kwaliteiten als onafhankelijk financieel planner.

Hanneke is lid van de FFP, de beroepsorganisatie van gecertificeerd financieel planners en aangesloten bij het Register Estate Planners, Register Belastingadviseurs en het NGFB, Nederlands Gilde van Familiebedrijfsspecialisten. Zomer 2023 rondde zij haar opleiding tot Register Life Planner af.

Specialismen

Eerder stoppen met werken en Pensioen
Sparen en beleggen
Trouwen of samenwonen
Hypotheek aflossen of oversluiten
Schenken en nalaten
Ondernemen en financiële planning
Levenstestament
Overlijden
Arbeidsongeschiktheid

Neem contact op met
mr Hanneke Wolff-Rierink

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.