Financieel adviseur

mr Hanneke Wolff-Rierink

Uurtarief
€130 excl. btw, €157,30 incl. btw
Vaste prijsafspraak
Na het kennismakingsgesprek offreer ik mijn werkzaamheden doorgaans voor een vast bedrag.

Fiorino Financial Planning
Fiorino b.v.
mr J.C. Wolff-Rierink CFP®
Spoorlaan 52
3633 EV Vreeland
gsm 06-53725506

Hanneke Wolff-Rierink woont en werkt in Vreeland.  Alhoewel haar klanten in heel Nederland (en zelfs daarbuiten) wonen, zijn de meesten woonachtig in de driehoek Amsterdam, Amersfoort en Utrecht (waaronder ’t Gooi en de Vechtstreek).

Hanneke is afgestudeerd fiscaal jurist en heeft meer dan 25 jaar werkervaring als belastingadviseur, financieel manager voor het MKB en als financieel planner. Sinds ruim 15 jaar heeft zij haar eigen kantoor : Fiorino Financial Planning. De verkiezing tot FFP Financieel Planner van het Jaar 2018 bevestigde haar kwaliteiten als onafhankelijk financieel planner.

Voor de meeste mensen komt de wens voor financial planning niet uit zichzelf: er is iets op hun pad gekomen, waardoor ze er wel over móeten denken: trouwen, (studerende) kinderen, de verkoop van een bedrijf, pensioenopbouw, scheiding, verlies van een baan, de wens om anders te werken of eerder te stoppen met werken, de beschikking krijgen over een nalatenschap of verhuizing naar het buitenland.

Wensen voor de toekomst

Omdat dit een grote verandering geeft, is veel over de nieuwe situatie onduidelijk. Het leren kennen van haar klanten is voor Hanneke Wolff essentieel: wat is voor hen werkelijk belangrijk, hoe staan ze in het leven, en wat is daarvan de impact op hun persoonlijke wensen.

Omdat ieders wensen, gevoelens en normen uniek zijn, is elk financieel plan anders. Hanneke helpt bij het inzicht krijgen in de huidige financiële situatie zodat dit helder wordt voor u als klant. Als dit duidelijk is dan kunnen uw wensen en doelstellingen voor de toekomst nader worden geformuleerd. Dat betekent het doorspitten van veel documenten en soms ook contact hebben met andere mensen die hierbij kunnen helpen, zoals accountants, notarissen en advocaten.

Vanuit dat inzicht geeft Hanneke antwoorden op uw financiële vragen en draagt zij oplossingen aan die nodig zijn en bij u passen. Daarna houdt Hanneke regelmatig contact om te bespreken of het plan nog steeds past of dat het nodig is het aan te passen of te actualiseren.

Financieel advies bij (echt)scheiding

Een groot deel bij een (echt)scheiding gaat over de financiële afwikkeling van de scheiding èn over die gevolgen voor de periode daarna. Daarbij komt veel rekenwerk kijken met de daarbij behorende fiscale en financiële aspecten. Het gaat er bij scheidingen om dat een oplossing wordt gevonden voor de toekomst, zodat op alle vlakken (emotioneel, juridisch, financieel en fiscaal) een verantwoorde en te accepteren nieuwe situatie kan ontstaan.

Hanneke zorgt als financieel planner voor een passende en oplossing en kan u desgewenst begeleiden bij de praktische uitvoerbaarheid.

Overzicht en Inzicht in uw vermogen

Hanneke structureert en coördineert de adviezen rondom uw vermogen en dat van uw familie en biedt ondersteuning bij de praktische uitvoerbaarheid ervan. Zij werkt onafhankelijk van banken of andere organisaties. Waar nodig werkt zij samen met uw adviseurs (zoals uw accountant, advocaat, fiscalist, notaris, vermogensbeheerder).

Als financial planner begeleidt Hanneke u bij het formuleren en behouden van overzicht en inzicht van uw vermogensdoel en beleggingsbeleid.

Zie ook haar website: www.fiorinofinancialplanning.nl

Specialismen

Eerder stoppen met werken en Pensioen
Sparen en beleggen
Trouwen of samenwonen
Hypotheek aflossen of oversluiten
Schenken en nalaten
Scheiden of uit elkaar
Ondernemen en financiële planning
Levenstestament
Overlijden
Arbeidsongeschiktheid
Werkloos, en nu?

Neem contact op met
mr Hanneke Wolff-Rierink

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.