Financieel adviseur

Riksta Jager

Uurtarief
€ 125,00 incl. BTW voor particulieren, voor ondernemers excl. BTW
Vaste prijsafspraak
Is mogelijk

“Praktisch inzicht en overzicht in je financiën geeft rust.” Onder dit motto heb ik jarenlang mijn klanten geholpen als private banker bij een bank. Tegenwoordig als zelfstandige vanuit Te heke mai wat “de toekomst” betekent in Maori. Als planner creëer ik inzicht en rust bij u als klant voor uw toekomst.  Met een eigen financiële planning waarin u, op basis van uw  eigen afwegingen, keuzes heeft gemaakt. Kortom een overzichtelijke financiële toekomst.

Om u als klant inzicht te geven in uw totale financiële situatie zet ik mijn kennis in. In een helder rapport kunt u zien wat u al goed geregeld heeft en wat er nog geregeld moet worden. Ook leest u met welke adviseur u dit kunt bespreken. Ik werk geheel onafhankelijk door zelf geen financiële producten aan te bieden. Vanuit mijn netwerk breng ik u in contact met de benodigde adviseurs om invulling te geven aan het financieel plan.

Daarnaast ondersteun ik als relatiemanager van Zicht op Geld senioren met partners in een zorginstelling om hun financiën optimaal in te richten.

Specialismen

Eerder stoppen met werken en Pensioen
Sparen en beleggen
Hypotheek aflossen of oversluiten
Schenken en nalaten
Scheiden of uit elkaar
Ondernemen en financiële planning
Levenstestament
Overlijden
Arbeidsongeschiktheid

Neem contact op met
Riksta Jager

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.