Financieel adviseur

Annemarie van Amelrooij

Uurtarief
€ 175 incl. btw
Vaste prijsafspraak
Na een vrijblijvende kennismaking krijgt u een offerte

Meer informatie over mijn dienstverlening en werkwijze vindt u op mijn website : http://www.annemarievanamelrooij.nl

Na mijn studie economie in Rotterdam ben ik in 1993 gaan werken in het familiebedrijf Van Amelrooij Hypotheken en Assurantiën in Utrecht. Na de verkoop van het bedrijf heb ik me toegelegd op financiële dienstverlening zonder productverkoop. Ik geloof sterk in onafhankelijk advies. Daarom werk ik op basis van een offerte met afgesproken prijs, of een uurtarief.

Sinds 1997 ben ik gecertificeerd financieel planner, geregistreerd bij de beroepsorganisatie FFP die toeziet op de vakinhoudelijke kwaliteit van de financieel planners. Daarnaast ben ik aangesloten bij de VOFP (Vereniging van Onafhankelijk Financieel Planners) die de onafhankelijkheid van de adviseurs borgt met een strenge gedragscode.

Als lid van VELEX (Vereniging van Levensexecuteurs) kunnen cliënten mij in hun levenstestament ook tot gevolmachtigd uitvoerder of toezichthouder benoemen. Zo kan ik ze ook bij wilsonbekwaamheid blijven helpen.

Naast mijn adviespraktijk werk ik als Assessor Examens Financieel Planners bij het Examen Adviesburo, en voor U-Centraal help ik als vrijwilliger ouderen in Utrecht met hun (financiële) administratie.

 

 

Specialismen

Eerder stoppen met werken en Pensioen
Sparen en beleggen
Trouwen of samenwonen
Hypotheek aflossen of oversluiten
Schenken en nalaten
Ondernemen en financiële planning
Overlijden
Arbeidsongeschiktheid
Werkloos, en nu?

Neem contact op met
Annemarie van Amelrooij

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.