Financieel adviseur

Jolanthe van den Berg

Uurtarief
130 excl. btw
Vaste prijsafspraak
Is mogelijk
Meidoornkade 22 (Complex Offices) 3992 AE Houten

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in 1992 begonnen als hypotheekadviseur. Tussen 1994 en 1999 heb ik diverse vestigingen van “De Hypotheekshop” opgezet en heb ik deze geleid.

In 1999 wilde ik meer verdieping en heb ik de opleiding Federatie Financieel Planner (FFP) gevolgd.  Tot 2009 ben ik vervolgens werkzaam geweest bij een middelgrote tussenpersoon in Utrecht. Al snel kreeg ik steeds meer tegenzin in het productgericht en provisiegericht adviseren. Alleen in die tijd was de markt nog niet klaar voor een adviseur op uurtarief.

In 2010 ben ik voor mezelf begonnen. Klanten adviseren zonder producten te verkopen. Heerlijk! Ik geniet nog elke dag van mijn werk en word helemaal gelukkig als mijn klanten tevreden zijn over mijn adviezen en ik weer iemand heb mogen helpen met een financiële kwestie.

De laatste jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in de 50 plusser die wil weten hoe hij/zij ervoor staat met pensioen en/of die eerder wil stoppen met werken.

Ik hoop nog heel lang dit vak uit te oefenen.  Ik volg daarom geregeld cursussen en wil mij volgend jaar gaan verdiepen als Estate planner (nalatenschapsplanner). Ook  de opleiding schuldhulpverlening en bewindvoering, staat nog op mijn verlanglijstje. Want mijn passie is mensen te helpen, of ze nu veel geld hebben of tekort komen.

Specialismen

Eerder stoppen met werken en Pensioen
Sparen en beleggen
Trouwen of samenwonen
Hypotheek aflossen of oversluiten
Schenken en nalaten
Ondernemen en financiële planning
Levenstestament
Overlijden
Arbeidsongeschiktheid
Werkloos, en nu?

Neem contact op met
Jolanthe van den Berg

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.