Financieel adviseur

Diana Dutilh

Uurtarief
€160 excl. btw, €193,60 incl.
Vaste prijsafspraak
Na het (gratis) intakegesprek spreek ik altijd een prijs af met de cliënten.

Noordsingel 117
3035 EM
Rotterdam

Diana Dutilh is eigenaar van &Dutilh, een financieel en fiscaal advieskantoor in Rotterdam. Binnen haar vakgebied is zij een autoriteit op het gebied van Estate- en financiële planing.

Binnen haar kantoor werken gedreven en enthousiaste specialisten, die altijd op zoek gaan naar de beste mogelijkheden voor de klant, zowel op fiscaal als financieel gebied.

Haar adviespraktijk is onafhankelijk en geeft advies en begeleiding bij de volgende onderwerpen;

financiële planning (situatie na pensionering, overlijden en arbeidsongeschiktheid) • hypotheken (omzetten en aflossingen) • pensioenadvies (particulier en DGA) • eerder stoppen met werken • woekerpolissen • lijfrenteverzekeringen en kapitaalverzekeringen • vermogensadvies • advies testamenten, huwelijks voorwaarden samenlevingscontracten • advies ten aanzien van overlijden

Daarnaast is Diana voorzitter van de VOFP en is het haar doel om de branche professioneler te maken maar, nog belangrijker, om het belang van financiële planning op de kaart te zetten en mensen te doen laten beseffen dat het belangrijk is om vooruit te kijken en voorzorgsmaatregelen te nemen.

Ook op het gebied van trainingen en opleidingen is Diana actief. Voor het opleidingsinstituut Dukers & Baelemans (opleidingen voor financiële professionals) ontwikkelde zij de verdiepende Leergang Estate Planning en verzorgt zijn voor de SRA (Samenwerkte Registeraccountants) diverse opleidingen zoals de opleiding Financieel Planner & “het slimme schenkings- en erfplan”.

Specialismen

Eerder stoppen met werken en Pensioen
Sparen en beleggen
Trouwen of samenwonen
Hypotheek aflossen of oversluiten
Schenken en nalaten
Scheiden of uit elkaar
Ondernemen en financiële planning
Overlijden
Arbeidsongeschiktheid
Werkloos, en nu?

Neem contact op met
Diana Dutilh

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.