Financieel adviseur

Ramón Wernsen

Uurtarief
Uurtarief particulieren € 115 (exclusief btw). Uurtarief ondernemers € 160 (exclusief btw).
Vaste prijsafspraak
Ik werk tegen een vooraf met u overeen te komen vaste prijs. Deze varieert tussen € 1.750 en € 2.750 voor particulieren en tussen € 2.500 en € 5.000 voor ondernemers (definitieve prijs afhankelijk van de complexiteit). Mijn werkgebied is heel Nederland. De eerste kennismaking is kosteloos en vrijblijvend. Ik kom graag naar u toe!

Kennemerstraatweg 122
1815LD
Alkmaar

Financiële planning is sinds 1996 mijn passie, beroep en hobby. Ik help u om uw financiële doelstellingen te realiseren en meer of minder complexe vraagstukken op te lossen. Als financieel planner vind ik het belangrijk dat u nu en in de toekomst bewuste financiële beslissingen kunt (blijven) nemen.

Met een persoonlijk financieel plan krijgt u een volledig en betrouwbaar beeld in hoeverre u uw doelstellingen kunt verwezenlijken en welke risico’s hiermee gepaard gaan.

De kracht van een persoonlijk financieel plan is dat het alle onderdelen van uw financiën (privé, onderneming, verzekeringen, pensioenen, lijfrentes, sparen, beleggen, fiscaliteit, financieringen, huwelijksvermogensrecht, erfrecht en nog veel meer) combineert en afstemt op uw persoonlijke doelstellingen.

Uw persoonlijk financieel plan vormt verder een belangrijke basis voor een passende beleggingsstrategie. De strategie moet immers worden afgestemd op uw doelstellingen en uw totale huidige en toekomstige financiële situatie.

Na mijn studie communicatie in Groningen heb ik de postdoctorale opleiding Master in Financial Planning (MFP) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Omdat ik als financieel planner invloed heb op uw financiën, is het van groot belang dat ik begrijp wat u met uw geld wilt doen en waarom u dat wilt. In mijn adviezen draait het daarom niet alleen om cijfers.

Verder ben ik auteur van vele artikelen en boeken op het gebied van financiën (zie ook mijn website www.ramonwernsen.nl). Mijn laatste twee boeken zijn Hypotheken voor Dummies (uitgeverij BBNC) en Het (nieuw) huwelijksvermogensrecht: de invloed van relatievormen op financiële planning (uitgeverij Wolters Kluwer).

Tot slot ben ik onder andere als docent verbonden aan het Erasmus Instituut voor Financiële Planning in Rotterdam waar ik mijn passie voor financiële planning niet alleen op mijn klanten, maar ook aan toekomstige financieel planners mag overbrengen!

Specialismen

Eerder stoppen met werken en Pensioen
Sparen en beleggen
Trouwen of samenwonen
Hypotheek aflossen of oversluiten
Schenken en nalaten
Scheiden of uit elkaar
Ondernemen en financiële planning
Overlijden
Arbeidsongeschiktheid
Werkloos, en nu?

Neem contact op met
Ramón Wernsen

"*" indicates required fields

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.